Kontakt

044 119 925

Shqip

Suedezët konsumojnë mbi 1 milion Golden Eagle mbrenda vitit

Suedezët konsumojnë mbi 1 milion Golden Eagle mbrenda vitit

Golden Eagle, pija energjike e cila është prezentë në shumë vende të botës si dhe pija më e shitur në Ballkan, konsumohet edhe në shtetin e Suedisë.

Kjo pije është pritur shumë mirë në tregun suedez, ku mbrenda periudhes 12 mujore janë shitur mbi 1 milion njësi.

Kjo pije eshte prezent edhe ne rrjetet e marketeve të mëdha si City Gros, EuroCash, Ika etj.

Kualiteti dhe cilësia sipas standardeve ndërkombëtare, ka bërë që pija energjike Golden Eagle, të jetë një konkurrent i fortë në tregun suedez.

Golden Eagle është një ndër produktet kosovare më të shitura në tregun ndërkombëtar, ajo sot është prezent në 29 shetete të ndryshme, ne tregjet e Evropës, Azisë, Afrikës dhe Amerikës.

Rritja e vazhdueshme në export dëshmon se kompania Frutex me brendet e saj Golden Eagle dhe Relax po shënon rritje të vazhdueshme në tregun botëror.

 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.