Kontakt

044 119 925

Bursa 2018/19

 Fondacioni Humanitar Golden Eagle nga sot fillon fushatën për mbledhjen e fondeve për 100 Bursapër student, për vitin akademik 2018/2019.

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë studentët nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia.
Kjo fushat mundësohet nga 'Frutex', ku për çdo produkt të shitur Relax ndan 5 Cent.
Vlera e përgjithshme e këtyre bursave do të jetë 72,000 Euro.
Afati për aplikim është deri me 20 Nëntor 2018.
Info: www.goldeneagle-ks.com
 

 Info: [email protected]; www.goldeneagle-ks.com
Tel: 044 11 99 25  • Adresa: Frutex Sh.p.k. Gelancë - Suharekë 23000 Kosovë

KOSOVË

SHQIPËRI

MAQEDONI

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.