Kontakt

044 119 925

Shqip

Porosit Online

Porosit Online

Shërbimi Online ofrohet vetëm për territorin e Republikës së Kosovës.
Golden Eagle Kanaqe 250 ml / 24 copë = 9.99 €
Relax Kanaqe 250 ml / 24 copë = 9.99 €
Relax Qelq 200 ml / 12 copë = 6.99 €
Captcha

Pija më e njohur energjike në Kosovë, fu furnizon me energji, ju mbanë të freskët dhe rrit koncentrimin. 

Shiko më shumë 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.