Kontakt

044 119 925

Relax Pjeshkë

Relax Pjeshkë 100% FRUTA NATYRALE

100% Fruta natyrale.
Përbërsit: Pure pjeshke 51%, pure molle 13% dhe lëng molle 36%. E pasterizuar.
Mënyra e përdorimit: Pas hapjes, ruani në një vend të freskët dhe konsumoni brenda 3 ditësh.
Është normale që lëngu të fundërron në pjesën e poshtmetë shishes.
Më së miri të përdoret deri: e shtypur në ambalazh.

detajet

  • • Përmirëson Qarkullimin e Gjakut 
  • Sistemin e Imunitetit të Trupit
  • Përmirëson Shikimin
  • Vitamina A,B1,B2,B9,C dhe E

   100% Fruta natyrale.  0 Sugar Added

Vlerat ushqyese/ 100 ml
Vlerat energjike/  211.6 kj/ 49.86 kcal
Karbohidratet/  11.06 gr
Prej të cilave sheqerna*/ 9.2 gr
Proteina/ 0.35 gr
Yndyrna/  0.14 gr
Fibra/ 0.13 gr

 * Pa sheqer të shtuar, vetëm sheqer natyror nga frutat e shtrydhura.  
Prodhon/ FRUTEX L.L.C. Suharekë - Kosovo www.goldeneagle-ks.com
200 ml e  

pyetje

A përmbanë sheqer

 * Pa sheqer të shtuar, vetëm sheqer natyror nga frutat e shtrydhura. 

Ku mund të blihet

Lëngjet tona mund ti gjeni në të gjita marketet kryesore në Kosovë 

Më shumë informata

Për çdo kërkesë dhe pyetje që mund të keni rreth kompanisë ose produkteve tona, ju lutemi që të na kontaktoni dhe ne do të kemi kënaqësinë që t'ju përgjigjemi porosive tuaja. Na shkruani përmes faqes kontaktuese

NA KONTAKTONI

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.