Kontakt

044 119 925

Përse Relax

Fruta dhe vitamina pa fund

Lëngje nga nektari i frutave, disa prej tyre jo vetëm lëng, por 51% përmbajtje frutore dhe masë e dendur frutash vetëm në Relax

Frutex prodhon një numër të madh të lëngjeve nën emrin “Relax” . Në këtë familje të lëngjeve bëjnë pjesë të gjitha frutat e zakonshëm prej të cilave prodhohet lëngu cilësorë, falë teknologjisë moderne që operon si linje e veçantë në kuadër të Frutex.

Këto lëngje kanë përmbajtje të pasur frutore dhe gjithashtu përmbajnë sasi dhe lloje të ndryshme të vitaminave, ku përmbajtjen dhe vlerat e secilit lëng mund ti gjeni në etiketat përkatëse

Shiko produktet Relax

Pija më e njohur energjike në Kosovë, fu furnizon me energji, ju mbanë të freskët dhe rrit koncentrimin. 

Shiko më shumë 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.