Kontakt

044 119 925

Na Kontaktoni

Më poshtë i gjeni të gjitha format kontaktuese

Lokacioni

Kontakti

Telefon:
+377 44 119 925
+386 49 119 925

Emaili gjeneral:
[email protected]

Emaili për eksport:
[email protected]

Kontakt forma

Pija më e njohur energjike në Kosovë, fu furnizon me energji, ju mbanë të freskët dhe rrit koncentrimin. 

Shiko më shumë 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.