Kontakt

044 119 925

Shqip

Shtëpi në prizren nga golden eagle

Shtëpi në prizren nga golden eagle

2017-12-13

Fondacioni “Golden Eagle” i ka bërë dorëzimin e çelësave të shtëpisë familjes së Osman Krasniqit nga lagja Arbana në Prizren. Ndërtimi i kësaj shtëpie e ka gëzuar kryefamiljarin Osman Krasniqi, i cili nuk rresht së falënderuari Fondacionin “Golden Eagle”. “Kjo firma ka dëshiruar me ma dhuru n

Golden Eagle sponsor i klubit Ylli

Golden Eagle sponsor i klubit Ylli

2017-05-14

Njëra  ndër kompanitë më të suksesshme në komunën e Suharekës,  e njohur për afarizëm të mire edhe në tregun botëror “Golden Eagle”, ka vendosur që të përkrahë dhe të mbështesë finanaciarisht Klubin e basketbollit “Ylli” nga Suhareka. Kjo do të arrihet në saje të nënshkrim

Frutex - Top eksportuesi i vitit 2015

Frutex - Top eksportuesi i vitit 2015

2017-01-14

Agjensioni për Promovim të Investimeve dhe Zhvillim të Ndërmarrjeve - KIESA në bashkëpunim me Shoqatën e Eksportuesve të Kosovës ndanë çmimin për top ndërmarrjen eksportuese të vitit. Në këtë eveniment kompania "Frutex Sh.p.k." u shpall si ndërmarrja më e suksesshme e vitit në eksport. Produ

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.