Kontakt

044 119 925

Shqip

“Golden Eagle” edhe në Turqi

“Golden Eagle” edhe në Turqi

2018-02-08

 Kompania “Frutex” nga Suhareka ka nisur sot kontingjentin e parë me pijen energjike “Golden Eagle” për tregun e Turqisë.Distributor për Turqi do të jetë kompania “Nena Gida Ltd” nga Bursa. Përfaqësuesit e kësaj kompanie janë shprehur optimistë që ky produkt do të mirëpritet dhe do të

Dhurojmë dhurata për fëmijët

Dhurojmë dhurata për fëmijët

2018-01-14

Kompania FRUTEX, i cila merret me prodhimin e pijeve energjike “Golden Eagle” dhe  lëngjeve“Relax”, edhe këtë viti ka filluar të shpërndaj dhurata për fëmijët, në disa qytete të Kosovës. Iniciativa e nisur para disa viteve për shpërndarjen dhuratave për fundvit, tashmë është bërë traditë nga k

Golden Eagle tani edhe në Jemen

Golden Eagle tani edhe në Jemen

2018-01-14

Kompania Frutex sot ka nisur kontingjentin e parë për Jemen dhe ky është vendi i katërt pas Maurituanisë, Irakut dhe Jordanisë, që vetëm gjate këtij viti, pija energjike Golden Eagle dhe lëngjet Relax gjejnë treg te ri. Objektivi i Kompanisë Frutex është rritja e eksportit dhe nisja e kontin

Marrëveshje me Koperativa Show

Marrëveshje me Koperativa Show

2017-12-14

Reality Show “Kooperativa” dhe Fondacioni “Golden Eagle” kanë nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit për nisjen e projektit televiziv me qëllim humanitar. Drejtuesi i Fondacionit “Golden Eagle”, Shaqir Palushi ka zyrtarizuar marrëveshjen me dy prezantuesit e Reality Show “Kooperativa”. Gja

Përkrahje për artistin Çun Lajqi

Përkrahje për artistin Çun Lajqi

2017-12-14

Sikurse edhe në emisionet tjera n’Kosovë Show, edhe në këtë javë ka pasur plot momente interesante dhe befasi. Por, ka ndodhur edhe një mrekulli, shkruan Gazeta NewBorn. Në mes të emisionit është shfaqur një pamje e një familje nga Istogu, e cila jetonte në kushte ekstreme për jetë.

Ndërtimi i një shtëpie në Istog

Ndërtimi i një shtëpie në Istog

2017-12-14

Fondacioni humanitar “Golden Eagle”, të premten ka bërë dorëzimin e çelësave të shtëpisë familjes së Xhafer Azemit nga fshati Prekallë, komuna e Istogut.Drejtori i këtij fondacioni humanitar, Shaqir Palushi tha se kjo është shtëpia e pestë të cilin e kanë bërë si fondacion për ndërtimin e shtatë

Bursa per studentet nga Golden Eagle

Bursa per studentet nga Golden Eagle

2017-12-13

Kështu deri më sot nga fushata 'Për çdo produkte të shitur Golden Eagle 2 cent për kampanje' ,janë tubuar mjete për 40 bursa studentore. Përgjegjësit e Fondacionit janë optimist që deri në fund të muajit tetor sa planifikojnë të zgjasë kjo kampanjë do të sigurohen mjete për 100 bursa. Kjo kamp

shtëpi për familjet në nevojë

shtëpi për familjet në nevojë

2017-12-13

Kompania FRUTEX, nga sot do ta nis fushatën, për mbledhjen e mjeteve, për ndërtimin e shtëpive për familjet në nevojë, ku për çdo produkt të shitur të pijeve RELAX, do të ndahen nga 5 cent, dhe mjete e mbledhura do të shkojnë në fondacionin humanitar “Golden Eagle”, për ndërtimin e këtyre s

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.