Kontakt

044 119 925

Shqip

Golden Eagle dhe Luana bashkë!

Golden Eagle dhe Luana bashkë!

2019-10-26

Golden Eagle dhe këngëtarja, moderatorja televizive Luana Vjollca, Moderatorja televizive dhe këngëtarja shqiptare Luana Vjollca, është imazhi më i ri i pijes energjike  Golden Eagle. Kompania Frutex dhe moderatorja shqiptare, Luana Vjollca, kanë arritur marrëveshje, që e njëjta të jetë ima

Golden Eagle edhe në Amerikë

Golden Eagle edhe në Amerikë

2019-10-02

 Pija energjike Golden Eagle, shumë shpejt mund ta gjeni edhe në dy shtete të ShBA-së. Shtete e radhës që mirëpresin pijen energjike Golden Eagle, janë edhe dy shtete të ShBA-së, New Yok dhe Chicago. Kompania FRUTEX, ka nisur  kontejnerët e parë me Golden Eagle për këtë dy shtete, për mes

Haradinaj thotë se përfituesit më të mëdhenj të taksës ndaj Serbisë janë prodhuesit vendorë

Haradinaj thotë se përfituesit më të mëdhenj të taksës ndaj Serbisë janë prodhuesit vendorë

2019-07-31

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se prodhuesit vendorë janë përfituesit më të mëdhenj nga mundësitë që i ka krijuar taksa 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjë e Hercegovinës. Haradinaj ka theksuar se Qeveria duhet të vazhdojë me politikat që fuqizojnë dhe mbroj

E jashtëzakonshme, Relax në Izrael!

E jashtëzakonshme, Relax në Izrael!

2019-07-31

Nga sot kompania Frutex filloi t’i  eksportojë lëngjet Relax në shtetin e Izraelit, duke iu bashkangjitur listës së vendeve ku eksportohen këto produkte. Vetëm gjatë vitit 2019, Frutex është zgjeruar edhe në tregjet e Hungarisë, Francës, Kongos dhe Kenias duke bërë që produktet e kompanisë Frutex

Golden Eagle dhe Relax tani prezent edhe në Francë

Golden Eagle dhe Relax tani prezent edhe në Francë

2019-07-31

Golden Eagle, pija energjike më e shitur në Ballkan si dhe lëngjet Relax, të cilat eksportohen në mbi 30 shtete të botes, tani mund t’i gjeni edhe në tregun e shtetit francez. Kompania Frutex ka arritur marrëveshje me kompaninë Sasu Polat nga Lyoni, që të jete distrubitor i brendeve të saj, për

Pija nga Kosova ‘pushton’ marketet gjermane

Pija nga Kosova ‘pushton’ marketet gjermane

2019-07-31

  Pija energjike prodhim i Kosovës, ‘Golden Eagle’, ka ‘pushtuar’ pothuajse gjysmën e tregut botëror. Kjo pije e cila pa dyshim që është tejet e dëshiruar nga qytetarët, shihet prezent edhe në një nga supermarketët me të fuqishme në tregun gjerman ‘Rewe”, ku paleta të shumta me pijen ‘Made

Haradinaj: Krenohemi me Kompaninë “Golden Eagle”

Haradinaj: Krenohemi me Kompaninë “Golden Eagle”

2019-07-31

Qyteti i Suharekës sot gjatë gjithë ditës ka frymuar ndryshe, mijëra qytetarë kanë mbushur qendrën e qytetit për të shikuar karnavalin, ku kanë parakaluar mbi 20 grupe nga Kosova, Shqipëria, Mali i Zi, Kroacia, Spanja e Meksiko, pastaj për të vazhduar me programin artistik që ka organizuar

Gjithçka gati për Karnavalin Golden Eagle

Gjithçka gati për Karnavalin Golden Eagle

2019-07-31

  Tashme të gjitha përgatitjet janë bërë që Karnavali Golden Eagle të jetë një festë e madhe për gjithë qytetin e Suharekës. Duke pasuar parasysh edicionin e parë të Karnavalin “Golden Eagle” vitin e kaluar ku pjesëmarrja e qytetareve ishte mjafte e madhe, në edicionin e ti të dytë sipas or

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.