Kontakt

044 119 925

Shqip

Irlanda, vendi i 33 me Golden Eagle

 

Irlanda, vendi i 33 me Golden Eagle

Nga Amerika, Golden Eagle ateron në Irland

Para pak javësh pija energjike Golden Eagle, njoftoi se shumë shpejt mund ta gjeni edhe në dy shtete të SHBA-vë.

Shtete e radhës që e mirëpritën pijen energjike Golden Eagle, ishin dy shtete të SHBA-ve, New Yok dhe Chicago.

Prezenca e Golden Eagle nëper botë sa vjen e bëhet më e fuqishme,nga tani do të jemi prezent edhe në Irland!

Përndryshe Irlanda është shteti i 33 që Frutex ka arritur të eksportojë pijen energjike, Golden Eagle.


 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.