Kontakt

044 119 925

Golden Eagle dhe Luana bashkë!

Golden Eagle dhe Luana bashkë!

Golden Eagle dhe këngëtarja, moderatorja televizive Luana Vjollca,

Moderatorja televizive dhe këngëtarja shqiptare Luana Vjollca, është imazhi më i ri i pijes energjike  Golden Eagle.

Kompania Frutex dhe moderatorja shqiptare, Luana Vjollca, kanë arritur marrëveshje, që e njëjta të jetë imazhi më i ri i pijes energjike Golden Eagle. 

Imazhi i moderatores shqiptare do të jetë pjesë e kanaqeve të Golden Eagle, po ashtu e njëjta do të jetë edhe pjesë e një spotit publicitarë i cili do të shfaqet ne media.

Luana Vjollca, është një moderatore dhe këngëtare e mirënjohur në trojet shqiptare, ku përmes këngës dhe emisioneve televizive ka arritur te rrëmbej zemrat e publikut mbarë shqiptar, të cilën kompania Frutex e ka përzgjedhur qe te jetë imazh i brendit dhe pijes energjike  Golden Eagle.  

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.