Kontakt

044 119 925

Shqip

Gjithçka gati për Karnavalin Golden Eagle

 

Tashme të gjitha përgatitjet janë bërë që Karnavali Golden Eagle të jetë një festë e madhe për gjithë qytetin e Suharekës.

Duke pasuar parasysh edicionin e parë të Karnavalin “Golden Eagle” vitin e kaluar ku pjesëmarrja e qytetareve ishte mjafte e madhe, në edicionin e ti të dytë sipas organizatorëve ky Karnaval pritet të ketë një pjesëmarrje masive nga të gjithë qytetaret, pasi interesimi i qytetarëve për edicionin e dytë po behet çdo ditë edhe më i madhe.

Në Karnavalin Golden Eagle do të përformojnë mbi 20 grupe nga Kosova, Shqipëria, Mali i Zi, Kroacia, Spanja e Meksiko. Fillimisht  me parakalimin në qendër të qytetit, për te vazhduar me programin afër palestrës së sporteve.

Grupet qe do të marrin pjesë janë:Baleti, “Shoqëria Artistike Jehona”, “Shoqëria Artistike Koha”,”Ansambli Shota”, “Artisti i rrugës Karcocha”,  Mexico”, “Mirror Man”, banda frymore “Cesk Zadeja”, “Quest Style”, “Crew” etj. Dhe në funde me një koncerte nga Ronela Hajati e Majk.

Kujtojmë se Karnavalin “Golden Eagle” mbahet me datë 22 Qershor duke filluar nga ora 17:00 dhe do të vazhdoj gjerë në orët e vona të mbrëmjes.

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.