Kontakt

044 119 925

Gjiko imazhi i ri i Golden Eagle

Ndërmarrja “Frutex” ka nënshkruar të enjtën marrëveshje bashkëpunimi me produksionin REDBOX, respektivisht reperin e këtij produksioni Gjiko.

Albumi i artistit pejan do të jetë pjesë e kanaqeve të pijeve energjike “Golden Eagle”, ku në brendi të pijes është i vendosur një kod, përmes të cilit mund të shkarkohet albumi.

Nga ky bashkëpunim REDBOX do të përfitojë 100 mijë euro.

Fisnik Kryeziu, nga “Frutex”, ka sqaruar se volumi i pijeve në të cilën do të jetë imazhi i ri, arrin në katër milionë sosh.

“Në emër të kompanisë dëshirojmë të ju njoftojmë se kemi nënshkruar marrëveshje me reperin Gjiko, i cili është pjesë e Red Box Entertainment. Ideja ka filluar që nga vizatime Gjikos për kopertinën e ‘mixtape’-it të tij të ri, dhe emrin “Energjiko” si dhe kanaçen si simbol”, ka thënë Kryeziu.

Në anën tjetër, Gjiko ka thënë se është shumë i lumtur nga kjo marrëveshje, duke ftuar fansat e tij që ta marrin pijen e ftoftë se bashku me një mixtape të nxehtë.

“Sot është një ditë shumë e madhe për neve. Jam shumë i nderuar pë marrëveshjen që kemi arritur. Është një projekt shumë i madh. Gjenezën projekti e ka pasur në fjalën energji, pasi ditë më parë kam bërë një publikim në Instagram, ku u kam kërkuar fansave një ide për ‘coverin’ e albumit tim të re, dhe shumica e ideve kanë qenë që ‘mixtape’-i i ri të titullohet “Energjiko”. Falënderoj shumë kompaninë që na mundësoi që një dëshirë e tillë të bëhet realitet, dhe tani kemi një bashkëpunim shumë të mirë”, ka thënë Gjiko gjatë konferencës.

Nga ky bashkëpunim Gjiko do të përfitojë 100 mijë euro. 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.