Kontakt

044 119 925

FRUTEX ua kthen buzëqeshjen fëmijëve për festa, shpërndan mbi 2000 dhurata

 

FRUTEX ua kthen buzëqeshjen fëmijëve për festa, shpërndan mbi 2000 dhurata

Iniciativa e nisur disa vite më herët, për shpërndarjen e dhuratave, për festat e fund vitit, tashmë është kthyer në traditë në kompaninë FRUTEX. Kjo, traditë ka vazhduar edhe këtë vit, ku kompania FRUTEX, ka shpërnda mbi 2000 dhurata.

Kompania Frutex sot ka bërë shpërndarjen e dhuratave në shkollën speciale, “#Lef #Nosi” dhe tek Qendra e Kujdesit Ditor - PEMA Prizren

Kompania një trajtim dhe kujdes të veçantë gjithmonë i kushton fëmijëve, dhe me shpërndarjen e dhuratave, mundohet që t’ia kthej sa do pak buzëqeshjen në fytyrat e këtyre fëmijëve

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.