Kontakt

044 119 925

Shqip

Frutex Group filloj me shpërndarjen e dhuratave...

Frutex Group filloj me shpërndarjen e dhuratave...

 Për dallim nga vitet e kaluar ku kompania Frutex ka shpërndar dhurata për fëmijët në qerdhe të ndryshme të Kosovës, gjat këtij viti dhuratat do të shpërndahen për fëmijët me nevoja të veqanta.

Sot kemi qenë prezent në qytetin e Prishtinës në  Organizaten  "Down Syndrome Kosova" dhe Shoqatën "Autizmi".

Frutex e ka shëndruar në një tradite gëzimi dhe buzëqeshje shpërndarjen e dhuratave  tek fëmijët, për festat e fundvitit.

Shpërndarja e dhuratave do të vazhdoj edhe ne ditët në vijim. 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.