Kontakt

044 119 925

Shqip

Frutex shpallet Exportusi i vitit 2018

Frutex shpallet Exportusi i vitit 2018

Në gala mbrëmje e organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës ku përveç bizneseve të ndryshme dhe udhëheqësve të Odës, ishin te prishem edhe udhëheqësit me të lartë të institucioneve të Kosovës si Kryeministri Z. Ramush Haradinaj dhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Z. Endrit Shala, në ketë mbrëmje kompania FRUTEX është shpërblyer me çmimin “Eksportuesi i vitit 2018”
Ketë çmim në emër të kompanisë FRUTEX e pranoj Lendrit Palushi. Frutex me brendet e saj “Golden Eagle” dhe “Relax” ku gjatë vitit 2018 ka rritur eksportin dhe tani eksporton ne mbi 25 vende te ndryshme, vitin te ardhshme pritshmëria për eksporte do te jetë edhe më te mëdha.
Ky është viti i trete qe kompania Frutex e fiton çmimin Eksportuesi i vitit që një herë e bën edhe lider për eksporte për pije në Kosovë.

 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.