Kontakt

044 119 925

Fondacioni Humanitar Golden Eagle ndan 13000 euro për mantilbarëdhet

Fondacioni Humanitar Golden Eagle ndan 13000 euro për mantilbarëdhet

Sot syt e të gjithë njerzimit janë drejtuar tek mjekët të cilet i shohim si shpresë e vetme për shpëtim nga kjo e keqe që ka kapluar boten.
Ata sot po rrezikojnë jeten e tyre për të shpëtuar jetë.
Zoti i ruajt kudo që janë.
Fondacioni Golden Eagle ndanë për stafin e Reparti Infektivë të QKUK-së:10000 Euro.
Për stafin e QKFM-Suharekë:3000 Euro.
Të dashur qytetar mbështetja më e madhe që mund ti japim atyre është duke respektuar këshillat e tyre .
#RriNëShtëpi

 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.