Kontakt

044 119 925

Relax Dredhëz

relax dredhËz 100% FRUTA NATYRALE

100% Fruta natyrale.
Përbërsit: Pure dredhëze 25%, pure molle 35% dhe lëng molle 40%. E pasterizuar.
Mënyra e përdorimit: Pas hapjes, ruani nënjë vend të freskët dhe konsumoni brenda 3 ditësh.
Është normale që lëngu të fundërron në pjesën e poshtme të shishes.
Më së miri të përdoret deri: e shtypur në ambalazh.

detajet

  •  • Ruajnë shikimin dhe e ruajnë atë nga rrezet e dëmshme
  • • Largojnë aneminë e gjakut
  • • Vitaminat e grupeve B dhe C

 Vlerat ushqyese/ 100 ml

Vlerat energjike /   211 kj / 49.65 kcal
Karbohidratet /    11.15 gr
Prej të cilave sheqerna /  9.3 gr
Proteina / 0.28 gr
Yndyrna / 0.12 gr
Fibra /  1.1 gr

* Pa sheqer të shtuar, vetëm sheqer natyror nga frutat e shtrydhura. 

Prodhon/ FRUTEX L.L.C. Suharekë - Kosovo www.goldeneagle-ks.com
200 ml e 

pyetje

A përmbanë sheqer

* Pa sheqer të shtuar, vetëm sheqer natyror nga frutat e shtrydhura.

Ku mund të blihet

Lëngjet tona mund ti gjeni në të gjita marketet kryesore në Kosovë  

Më shumë informata

Për çdo kërkesë dhe pyetje që mund të keni rreth kompanisë ose produkteve tona, ju lutemi që të na kontaktoni dhe ne do të kemi kënaqësinë që t'ju përgjigjemi porosive tuaja. Na shkruani përmes faqes kontaktuese

NA KONTAKTONI

 

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.