Kontakt

044 119 925

Shqip

Biznesmeni Shaqir Palushi i fton kompanitë t’i rrisin pagat që rinia mos ta braktisë Kosovën

Pronari i kompanisë “Frutex” Shaqir Palushi u ka bërë thirrje pronarëve të kompanive vendore që të bëjnë rritjen e pagave për punëtorët e kompanive të tyre, pasi vetëm në këtë mënyrë mund ta ndalin braktisjen e Kosovës nga rinia.

“Thirrje pronarëve të kompanive në Kosovë: Ti rrisim pagat e punëtorëve. Kontribojmë që rinia mos ta braktis Kosovën. Në kompaninë ‘Frutex ‘ numri i të punësuarve është 160, paga mesatare neto është 554 euro”, ka shkruan Shaqir Palushi në profilin e tij, në rrjetin social Facebook.

Ndryshe kompania “Frutex”, produktet e veta i eksporton më shumë se 20 vende të botës.

I menjëhershëm ka qen edhe reagimi i biznesmenit Sheqer Ukaj i cili ka treguar se tashmë i ka rritur disa paga.

“Disa paga veç i kemi rritur tjerat do t’i rrisim këtë vit, vetëm i lus rinin tonë që të aftësohen profesionalisht”. /Golden Eagle/

 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.