Contact

Distributors

DISTRIBUTORS

Suksesi i produkteve tona nuk kufizohet vetëm brenda Kosovës. Produktet tona tani shpërndahen në disa shtete evropiane dhe botërore. Kjo dëshmon më së miri për cilësinë e lartë të produkteve tona. Kërkesat në shtetet tjera janë në rritje të vazhdueshme, dhe së shpejti kësaj liste do ti shtohen edhe shtetet tjera

Shtetet ku i gjeni produktet tona

 

Kosovë

Që nga viti 2006

Shqipëri

Që nga viti 2006

Bosnie dhe Her.

Që nga viti 2007

Maqedoni

Që nga viti 2006

Mali i Zi

Që nga viti 2008

Serbi

Që nga viti 2012

Bulgari

Që nga viti 2016

Zvicer

Që nga viti 2011

Gjermani

Që nga viti 2013

Austri

Që nga viti 2012

Suedi

Që nga viti 2013

Slloveni

Që nga viti 2014

Që nga viti 2015

Belgjika

Që nga viti 2016

Që nga viti 2015

ITALI

Që nga viti 2009

Angli

Që nga viti 2009

Guinea

Që nga viti 2010

Togo

Që nga viti 2011

Senegal

Që nga viti 2012

Libia

Që nga viti 2013

Guinea  Bissau

Që nga viti 2014

Mauritania

Që nga viti 2017

Liberia

Që nga viti 2013

Nuk Ken

Që nga viti 2011

Jemen

Që nga viti 2013

Kuwait

Që nga viti 2012

Jordan

Që nga viti 2010

Irak

Që nga viti 2012

Taiwan

Që nga viti 2015

Merrni përfaqësi

Dëshironi të merrni përfaqësinë për ndonjë shtet, atëherë ju mund ta dërgoni kërkesën tuaj online dhe ne do t'ju kontaktojmë për të diskutuar më shumë rresh mundësive të bashkpunimit

Plotëso formën