Contact

Mirë se vini në Frutex

Golden Eagle now in USA

From now on you can find Golden Eagle in two states of the USA. Two states that listed Golden Eagle in their market are New York and Chicago.

Relax Juices in Israel

Frutex started exporting its products Relax Juice in the state of Israel. Israel became part of the states where Frutex exports.

Pija nga Kosova ‘pushton’ marketet gjermane

Pija energjike prodhim i Kosovës, ‘Golden Eagle’, ka ‘pushtuar’ pothuajse gjysmën e tregut botëror. Kjo pije e cila pa dyshim që është tejet e dëshiruar nga qytetarët, shihet prezent edhe në një nga supermarketët me të fuqishme në tregun gjerman ‘Rewe”, ku paleta të shumta me pijen ‘Made In Kosova’ e cila prodhohet në Suharekë janë të prezantuara në brendësi të këtij supermarketi, me një cilësi dhe kualitet të lartë.

Biznesmeni Shaqir Palushi i fton kompanitë t’i rrisin pagat

Pronari i kompanisë “Frutex” Shaqir Palushi u ka bërë thirrje pronarëve të kompanive vendore që të bëjnë rritjen e pagave për punëtorët e kompanive të tyre, pasi vetëm në këtë mënyrë mund ta ndalin braktisjen e Kosovës nga rinia.

Fondacioni “Golden Eagle”Ndan 100 bursave (Video)

Në vazhdën e aktiviteteve në të mirën e komunitetit, Fondacioni “Golden Eagle”, të shtunën fillon fushatën, gjatë së cilës do të përzgjedhen 100 studentët që do të fitojnë bursë nga ky institucion, në vitin akademik 2018 – 2019.

Read More

Fondacioni Humanitar Golden Eagle

Nga sot fillon fushatën për mbledhjen e fondeve për 100 Bursa për student, për vitin akademik 2018/2019. Të drejtë aplikimi kanë të gjithë studentët nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia.

Read More

Gjiko Shpalos projektin e ri "ENERGJIKO"

Ndërmarrja “Frutex” ka nënshkruar të enjtën marrëveshje bashkëpunimi me produksionin REDBOX, respektivisht reperin e këtij produksioni Gjiko. Albumi i artistit pejan do të jetë pjesë e kanaqeve të pijeve energjike “Golden Eagle”, ku në brendi të pijes është i vendosur një kod, përmes të cilit mund të shkarkohet albumi.

Gjiko imazhi i ri i Golden Eagle

Kemi nënshkruar të enjtën marrëveshje bashkëpunimi me produksionin REDBOX, respektivisht reperin e këtij produksioni Gjiko. Albumi i artistit pejan do të jetë pjesë e kanaqeve të pijeve energjike “Golden Eagle”, ku në brendi të pijes është i vendosur një kod, përmes të cilit mund të shkarkohet albumi direkt nga web faqja e kompanisë

Read More

Golden Eagle

Pija energjike më e kërkuara në Kosovë, prezente në treg që nga vitet 2000, Golden Eagle sjell energji, freski dhe rrit koncentrimin. Është e njohur si pije që rrit përqendrimin, duke larguar lodhjen dhe gjumin. Është pija idelae për të rezistuar orarit të punës gjatë natës

Read More

Fondacioni Golden Eagle

Me qëllim të senzibilizimit dhe përkrajhen e rasteve të rënda, ne kemi themeluar fondacionin Golden Eagle. Ky fondacion ka për qëllim të ndihmoj indivit dhe familje në kushte të rënda për jetë

Read More

Blog

 
Hapet muzeu i martirëve të “Familjes Berisha” në Suharekë, i financuar  nga fondacioni Golden Eagle

Hapet muzeu i martirëve të “Familjes Berisha” në Suharekë, i financuar nga fondacioni Golden Eagle

22 vite më parë, forcat serbe fillimisht kishin shtënë me armë zjarri në drejtim të rreth 52 anëtarëve të familjes Berisha,

Fondacioni Humanitar Golden Eagle ndan 13000 euro për mantilbarëdhet

Fondacioni Humanitar Golden Eagle ndan 13000 euro për mantilbarëdhet

Sot syt e të gjithë njerzimit janë drejtuar tek mjekët të cilet i shohim si shpresë e vetme për shpëtim nga kjo e keqe që

Kompania

Kompania "Frutex" sot ka nënshkruar marrveshje me kompanin ”Bitien Corporation” nga Jordania.

Sot, në ambientet e kompanisë u nënshkrua marrëveshja për bashkëpunim në mes “#Frutex” dhe kompanisë”Bitien Corporation”

Biznesmeni i njohur kosovar vendosë që të ua paguaj sigurimet shëndetësore punëtorëve të tij

Biznesmeni i njohur kosovar vendosë që të ua paguaj sigurimet shëndetësore punëtorëve të tij

Pronari i kompanisë “Frutex”, Shaqir Palushi ka vendosur që të ua paguaj sigurimet shëndetësore punëtorëve të tij.Ai përm

Charity Foundation Statistics

36

Houses built for families with social issues.

29

Houses built for homeless people

35

Recreative sport parks for childrens.

29

Children helped with medical treatment outside the country

You can find all of our activities on our official Facebook fan page.

VISIT US

Contries where we are present

The success of our products is not limited only to Kosovo. Our products are now distributed in several European and world countries. This best proves the high quality of our products.

Albania

Since 2006

England

Since 2018

USA

Since 2018

Slovenia

Since 2010 

Germany

Since 2015  

Switzerland

Since 2007 

Italy

Since 2013

Libya

Since 2018

Austria

Since 2008

Gabon

Since 

Gallery

TOP COMPANY OF 2015

Agency for Investment Promotion and Enterprise Development - KIESA in cooperation with the Kosovo Exporters Association awarded the prize for the top exporting company of the year.

SEE ALL

About Us

Frutex was founded in 1994 in a very rough situation for businesses but thanks to founder perseverance, our company never gave up and kept growing.

In 1999 our company was robed and demolished which result in stopping the entire function. After the war in late 1999, Frutex founders immediately started the re-construction of the company and started the work. In the same year, Frutex started working with a small production capacity and old technology.

SEE ALL