Kontakt

044 119 925

Golden Idea

Jetëso ëndrrën tënde me GOLDEN IDEA nga Fondacioni Golden Eagle

Fondacioni Golden Eagle ju fton të jetësoni ëndrrën tuaj nëpërmjet Golden Idea.

Çka është GOLDEN IDEA?

GOLDEN IDEA është mundësia e gjithësecilit që ka një ide biznesi mirëpo i nevojitet mbështetje për ta realizuar atë. GOLDEN IDEA  është gara e madhe për iden më kreative për start-up, është mundësia e artë për ti jetësuar ëndrrat e ndalura në gjysmë.

  • Të drejtë aplikimi kanë të gjithë ata që kanë ide biznesi pa marrë parasysh moshe apo gjinie.
  • Forma e aplikimit është shumë e thjeshtë, shkruani iden tuaj të biznesit në jo më shumë se 500 fjalë dhe dërgojeni atë në [email protected] 

Të gjitha aplikimet do të shikohen dhe vlerësohen nga juria profesioniste dhe pastaj gara e madhe do të zhvillohet në televizionin ATV, ku  për cdo edicion katër gjysmë finalistët do të financohen me nga 1000 euro, ndërsa GOLDEN IDEA  me 20,000 euro për themelimin dhe zhvillimin e biznesit.

Produktet Tona

 

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.