Kontakt

044 119 925

Shqip

“Golden Eagle” edhe në Turqi

“Golden Eagle” edhe në Turqi

 Kompania “Frutex” nga Suhareka ka nisur sot kontingjentin e parë me pijen energjike “Golden Eagle” për tregun e Turqisë.

Distributor për Turqi do të jetë kompania “Nena Gida Ltd” nga Bursa. Përfaqësuesit e kësaj kompanie janë shprehur optimistë që ky produkt do të mirëpritet dhe do të ketë sukses në Turqi, duke marrë parasysh që ky treg ka më shumë se 80 milionë banorë.

“Për më tepër në këtë vend jeton një numër i madh i shqiptarëve nga Kosova dhe viset e tjera shqiptare”, theksohet në një komunikatë shtypi të kompanisë “Frutex”.

“Golden Eagle” është një ndër produktet kosovare më të shitura në tregun ndërkombëtar. Kjo pije është prezente ne tregjet e Evropës, Azisë e Afrikës.

 

Produktet Tona

Golden Eagle

Energy Drink

Më Shumë

Relax Juices

Lëngje Frutash

Më Shumë

Pije Freskuese

Të Gazuara

Më Shumë

Golden Eagle

Energy Drink

Golden Eagle lider në Kosovë  dhe rajon si simbol i cilësisë dhe shijës së përkryer .Golden Eagle ka filluar të pushtoj edhe botën duke qenë prezente në 29 vende.